Radionice u 15. Tjednu cjeloživotnog učenja

Autoradmin

Radionice u 15. Tjednu cjeloživotnog učenja

Medicinska škola Varaždin i Regionalni centar kompetentnosti inovativnih zdravstvenih tehnologija ove godine priključila se aktivnostima promicanja cjeloživotnoga učenja i obrazovanja u odrasloj dobi dvjema radionicama. Radionicu pod imenom „ Bakterije – zdravlje ili bolest?“ održat će u četvrtak 30. 9. u 14,20 u kabinetu zdravstvene njege nastavnica Nataša Vuković, profesorica savjetnica, s učenicima 4. a razreda.

U 17 sati istoga dana nastavnica Nataša Sajko, izvrsna savjetnica, održat će virtualnu radionicu na Zoomu s nazivom „Kako vam digitalne ploče mogu promijeniti poslovanje i školovanje“. Obje su radionice otvorene za javnost i zainteresiranu publiku iz škole i šire društvene zajednice. Radionici možete pristupiti sljedećom poveznicom: https://us02web.zoom.us/j/82691042964?pwd=YkFRSWVSdUF5WFFVRHZObVRjVmxPQT09

Meeting ID: 826 9104 2964
Passcode: jgBng8B6

 

Više o događajima možete pročitati na mrežnoj stranici Tjedna cjeloživotnog učenja. Na interaktivnoj karti prikazana su sva događanja u Republici Hrvatskoj, uživo ili online, koja možete besplatno pohoditi i provježbati svoj mozak što je i slogan akcije.

http://www.cjelozivotno-ucenje.hr/dogadanja/

O autoru

admin administrator