Natječaji

ERASMUS + SkillsUp – VAŽNA OBAVIJEST ZA UČENIKE ODABRANE U NATJEČAJU

 

Molimo učenike koji su u natječaju prema bodovima ostvarili mogućnost odlaska na mobilnost u Sloveniju i Njemačku da kontinuirano prate web stranice Medicinske škole Varaždin u kartici Objave te Erasmus + –> SkillsUp –> Natječaji. 
 
Termin odlaska na mobilnost u Sloveniju (Terme Topolšica) je od 16.7. do 5.8. te pozivamo učenike u toj grupi da intenzivno prate nove informacije (više puta u jednom danu) na stranicama škole te svojim e-mail adresama. 
 
Molimo učenike odabrane za Sloveniju kojima eventualno ne odgovara termin za Sloveniju ili su odustali od mobilnosti da se hitno jave Erasmus + koordinatorici Medicinske Škole Varaždin, Patriciji Jakopović na e-mail adresu: patricija.jakopovic@gmail.com

Pripremne radionice za učenike koji odlaze u Sloveniju će se održati početkom idućeg tjedna (već od 1.7.), a termini radionica će biti objavljeni u petak, 28.6.2019. godine. Pripremne radionice su obavezne za sve odabrane učenike koji će ići u Sloveniju!


 
Termin odlaska na mobilnost u Njemačku (Frankfurt) je u mjesecu veljači 2020. godine. 
Pripremne radionice za učenike koji odlaze u Njemačku će se održati krajem 2019. godine, te ti učenici sada nisu obavezni doći na pripremne radionice. Molimo učenike u toj grupi da za sada samo povremeno prate stranice škole te svoje e-mail adrese. 

 

 

***

REZULTATI NATJEČAJA ZA ODABIR UČENIKA I NASTAVNIKA ZA SUDJELOVANJE U PROJEKTU ERASMUS + SkillsUp

 

 

Objavljeni su rezultati Natječaja za odabir učenika i nastavnika koji će sudjelovati u mobilnosti učenika u Sloveniju i Njemačku. 
Odabrani učenici imaju obavezu javiti se školskoj koordinatorici projekta na e-mail adresu: patricija.jakopovic@gmail.com.

 

 
 
 
 
 

 

***

TESTIRANJE NJEMAČKOG JEZIKA U SKLOPU NATJEČAJA – SkillsUp

 

 

Pozivamo sve učenike koji se namjeravaju prijaviti na natječaj za učenike smjera medicinska sestra/tehničar opće njege za mobilnost u Njemačku (Frankfurt) da pristupe obaveznom testiranju njemačkog jezika. Testiranje će imati pismeni i usmeni dio. Testiranje će se održati 14.6. (petak) u 12:00 sati u učionici broj 9. 

 

 

***

 

 

NATJEČAJ ZA SUDJELOVANJE U PROJEKTU  

 

U okviru provedbe projekta SkillsUp koji u programu Erasmus+ provodi konzorcij škola, Medicinska škola Varaždin raspisuje natječaj za stručnu praksu učenika u Sloveniji (Terme Topolšica) u trajanju 21 dan i dugoročne prakse u trajanju 5 mjeseci, u Njemačkoj (Frankfurt) 22 dana, u pratnji nastavnika iz svoje škole. Dokumentacija za prijavu na natječaj nalazi se u prilogu.

 

Osnovne info o projektu

1.1. Natječaj za sudjelovanje u projektu

4.1. Prijava učenika za sudjelovanje Medicinske sestre_tehničari

4.1. Prijava za sudjelovanje Fizioterapeuti

5.1. Obveze pratitelja

5.1. Prijavni obrazac profesori PRATNJA

5.2. Prijavni obrazac profesori RADIONICE

Vodič za praksu – kratke upute

SkillsUp-Uvodna radionica