Završnica projekta „Rastimo zajedno kroz umjetnost“

Autoradmin

Završnica projekta „Rastimo zajedno kroz umjetnost“

26. svibnja 2021. godine održana je završna konferencija projekta „Rastimo zajedno kroz umjetnost“ u kojem su sudjelovali i učenici Medicinske škole Varaždin pod vodstvom mentorice Nataše Vuković.

Prezentacijom na virtualnom sastanku izražena je zahvala na suradnji svim sudionicima u projektu. Nakon toga i sami su sudionici mogli izraziti svoje mišljenje o aktivnostima i međusobnoj suradnji. Učenici i mentorica Medicinske škole Varaždin također su uputili riječi zahvale te izrazili zadovoljstvo provedbom projekta.

Iako tema samog projekta nije bila usko povezana sa smjerovima koji se nude u medicinskoj školi, učenici itekako mogu ponosno reći da su raznolikim aktivnostima obogatili svoje znanje koje mogu primjenjivati u svakodnevnom životu.

Kao zahvalu za sudjelovanje u projektu učenici i mentorica primili su certifikat koji će ih uvijek podsjećati na novostečeno iskustvo i zanimljivo druženje sa svim sudionicima. Učenici i mentorica vrlo su ponosni što je ovaj projekt u cijelosti uspješno proveden te su izrazili nadu za nastavkom suradnje sa školama sudionicama.

Nataša Vuković, mentorica projekta
Nikol Nestić, učenica 3c razreda

O autoru

admin administrator