Učenici Medicinske škole Varaždin uspješni na regionalnoj razini natjecanja Mreža čitanja

Autoradmin

Učenici Medicinske škole Varaždin uspješni na regionalnoj razini natjecanja Mreža čitanja

Učenici 1. a, 2. a, 2. c, 2. d i 3. e razreda sudjelovali su u petak 5. ožujka na regionalnoj razini natjecanja „Mreža čitanja“. Jedanaest učenika sudjelovalo je u kvizu znanja, a četiri u izradi multimedijskoga uratka čiji je cilj potaknuti na čitanje triju zadanih knjiga. Ove su se godinu na popisu našli romani: „Mala pariška knjižara“ Nine George, „Kako pronaći ljubav u knjižari“ Veronice Henry te „Nebo puno knjiga“ Amy Meyerson. Učenici su u objema kategorijama postigli izvrsne rezultate. Učenici Ella Frntić i Ana Grd (2. a), Josip Hadela, Veronika Lukaček i Tea Skupnjak (2. d) te Tanja Ljubić i Anamarija Vitez (3. e) riješili su kviz znanja s više od 70 % točnih odgovora i time ostvarili uvjet za sudjelovanje na nacionalnoj razini natjecanja koja će se održati u svibnju.

U kategoriji multimedijskoga uratka sudjelovale su učenice Ella Frntić i Lara Rogina (2. a), Ivana Vrščak (2. c) te Tanja Ljubić (3. e). Svi radovi prešli su na nacionalnu razinu natjecanja, a rad Ivane Vrščak ocijenjen je s visokih 200 bodova te je zauzeo prvo mjesto na regionalnoj razini.

Multimedijske radove možete pogledati na poveznicama:

Ivana Vrščak
http://bit.ly/3qZltdH

Lara Rogina
https://bit.ly/3utXXrz

Ella Frntić
http://bit.ly/3qWF52j

Tanja Ljubić
https://bit.ly/37OC38O

Učenici su kviz rješavali u informatičkoj učionici uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera te uz nadzor članova povjerenstva: profesorica i knjižničarki Jadranke Težački i Nataše Narančić te profesora Bojana Bembića.

Jadranka Težački i Nataša Narančić

O autoru

admin administrator