Naša profesorica i ove godine među nagrađenim nastavnicima

AutorZoran Hercigonja

Naša profesorica i ove godine među nagrađenim nastavnicima

S radošću i ponosom primila sam zahvalnicu i nagradu kao jedna od 513 nagrađenih odgojno-obrazovnih radnica u školskoj godini 2021./2022.
Nagrađenim se učiteljima, nastavnicima, stručnim suradnicima i ravnateljima obratio prigodnim govorom ministar Radovan Fuks na svečanosti upriličenoj na Svjetski dan učitelja u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu.
Isti dan na sjednici Nastavničkoga vijeća Medicinske škole Varaždin ravnateljica Mirjana Grabar Kruljac uručila mi je divan buket cvijeća. Podrška ravnatelja, kolegica i kolega, najveći je podstrek na putu izvrsnosti jer znanje se množi dijeljenjem.
Ovogodišnja, četvrta zaredom, nagrada osobito mi je draga jer tijesno povezana s mojim radom na uspostavi Regionalnog centra kompetentnosti u našoj školi te s osmišljavanjem programa stalnog stručnog usavršavanja u području metodike, didaktike i upotrebe novih tehnologija. Ti smo već razvili tri mrežna tečaja, a održala sam i mnoštvo radionica i predavanja na kojima su prikazane dobre prakse, a postavljeni su i temelji međunarodnoj suradnji.
Još jednom zahvaljujem svima koji su doprinijeli mojoj nagradi.
Nataša Sajko, profesorica izvrsna savjetnica

O autoru

Zoran Hercigonja administrator