Vijest o nagradama

AutorZoran Hercigonja

Vijest o nagradama

 

 

Našim kolegicama, nastavnicama hrvatskoga jezika, profesorici Martini Hranj i profesorici savjetnici Nataši Sajko, na Međunarodni dan učitelja 5. listopada 2019. u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu dodijeljene su nagrade za odgojno-obrazovni rad u prošloj školskoj godini 2018./2019. Nagrade im je uručila ministrica znanosti i obrazovanja prof. dr. sc. Blaženka Divjak na svečanosti priređenoj za 510 odabranih učitelja i učiteljica, odgojitelja i odgojiteljica, ravnatelja i ravnateljica.

Obrazloženje za dodjelu nagrade dalo je Povjerentvo za svakog nagrađenog odgojno-obrazovnog djelatnika prema javno dostupnome Pravilniku o narađivanju. Tako je profesorica Martina Hranj nagrađena za mentorstvo učeniku na državnoj razini, za održana predavanja na svim razinama, uređivanje školskih mrežnih stranica i sudjelovanje u eksperimentalnom programu, a profesorica savjetnica Nataša Sajko za održana predavanja na županijskoj i državnoj razini, mentoriranje online edukacija, dijeljenje odgojno obrazovnih sadržaja, doprinos struci radom u strukovnoj udruzi, neposredan odgojno obrazovni rad s darovitim učenicima, autorstvo udžbenika i metodičkih priručnika te za sudjelovanje u radnoj skupini. Tko su ostali nagrađeni možete pročitati na sljedećoj poveznici:

https://mzo.gov.hr/UserDocsImages//dokumenti/Obrazovanje/Nagradeni-oio//Popis%20nagradenih%20odgojno-obrazovnih%20radnika%20u%20skolskoj%20godini%202018-2019.pdf.

Čestitamo nagrađenima!

O autoru

Zoran Hercigonja administrator