ERASMUS + SkillsUp – VAŽNA OBAVIJEST ZA UČENIKE ODABRANE U NATJEČAJU

AutorZoran Hercigonja

ERASMUS + SkillsUp – VAŽNA OBAVIJEST ZA UČENIKE ODABRANE U NATJEČAJU

Molimo učenike koji su u natječaju prema bodovima ostvarili mogućnost odlaska na mobilnost u Sloveniju i Njemačku da kontinuirano prate web stranice Medicinske škole Varaždin u kartici Objave te Erasmus + –> SkillsUp –> Natječaji. 
 
Termin odlaska na mobilnost u Sloveniju (Terme Topolšica) je od 16.7. do 5.8. te pozivamo učenike u toj grupi da intenzivno prate nove informacije (više puta u jednom danu) na stranicama škole te svojim e-mail adresama. 
 
Molimo učenike odabrane za Sloveniju kojima eventualno ne odgovara termin za Sloveniju ili su odustali od mobilnosti da se hitno jave Erasmus + koordinatorici Medicinske Škole Varaždin, Patriciji Jakopović na e-mail adresu: patricija.jakopovic@gmail.com

Pripremne radionice za učenike koji odlaze u Sloveniju će se održati početkom idućeg tjedna (već od 1.7.), a termini radionica će biti objavljeni u petak, 28.6.2019. godine. Pripremne radionice su obavezne za sve odabrane učenike koji će ići u Sloveniju!


 
Termin odlaska na mobilnost u Njemačku (Frankfurt) je u mjesecu veljači 2020. godine. 
Pripremne radionice za učenike koji odlaze u Njemačku će se održati krajem 2019. godine, te ti učenici sada nisu obavezni doći na pripremne radionice. Molimo učenike u toj grupi da za sada samo povremeno prate stranice škole te svoje e-mail adrese. 

O autoru

Zoran Hercigonja administrator