U posjetu „Kući sunca“

Autoradmin

U posjetu „Kući sunca“

Kao i prethodnih 10 godina učenici Medicinske škole, uz pratnju profesorice Nataše Vuković i psihologa Luke Zlatića, i ove su godine, u petak 15. veljače 2019., posjetili udrugu „Ludbreško Sunce“ iz Globočca.

Nekoliko učenika iz svakoga razreda okupilo se i krenulo prema Globočcu s osmijehom na licima znajući da ih ondje čekaju djeca, ali i odrasli koji šire radost usprkos svojoj bolesti. Dočekala ih je gospođa Ruža Zlatar uputivši nekoliko riječi o radu same udruge, a zatim je uslijedio kratki plesni program koji su članovi udruge s uzbuđenjem predstavili.

U ime svih učenika i profesora Medicinske škole nazočnima se obratila učenica Mia Martinčević, a školski je zbor priredio nekoliko pjesama koje su izvele učenice Mateja Sabolek, Gabrijela Bistrović, Iva Tomić, Maja Delija i Barbara Golubić uz tamburašku pratnju Marte Golubić.

Uslijedilo je veselo druženje uz pjesmu, ples, igru i ukrašavanje pisanica koje će se za uskrsne blagdane moći kupiti u Medicinskoj školi. Učenici su se kući vratili ispunjenih srca i puni pozitivne energije, a na poklon su dobili kalendar i ljubavlju obojeno srce.

Neke od najljepših trenutaka zabilježili su školske fotografkinje Ivana Makar i Sandra Križanec, a možete ih pogledati u nastavku.

Autorice:
Melita Tadić i Barbara Golubić

O autoru

admin administrator