Obilježavanje Dana ružičaste vrpce

dan

Ove godine su Varaždinska županija i Grad Varaždin bili domaćini snimanja milenijske fotografije ružičaste vrpce, a u sklopu obilježavanja Dana ružičaste vrpce – akcije kojom se nastoji podići svijest o raku dojke te senzibilizirati javnost o važnosti preventivnog pregleda dojki, a u kojoj sudjeluje čitava Hrvatska.

Manifestaciji su se priključile i naše učenice 4.A, 5.A, 5.B i 5.C razreda u vodstvu nastavnice Tamare Zadravec i profesorice Danijele Štriga.

IMG_9235

 

Read more »

Categories: Nekategorizirano | Leave a comment

Svjetki dan mijelodisplastičnog sindroma

Dana 25.10. obilježava se Svijetski dan savjesnosti o mijelodispalstičnom sindromu. U sklopu tog dana Udruga za leukemije i limfome „HULL“ predstavila je svoj rad prolaznicima na varaždinskom Korzu te na taj način obilježila taj dan. Tom događaju prisustvovale su učenice 5.c. razreda Medicinske škole Varaždin,(Rebeka Horvat, Mateja Horvat, Petra Stričak i Melanija Vukalović) pod vodstvom nastavnice Cepanec Maje, te svojim radom doprinijele promociji same udruge.

Read more »

Categories: Nekategorizirano | Leave a comment

Svjetski dan jabuka

Poznato je da svakodnevnim konzumiranjem jabuka možemo spriječiti pojavu mnogih zdravstvenih poteškoća i oboljenja. Kako bismo se podsjetili na važnost konzumiranja jabuka, svake godine 20. listopada obilježavamo Svjetski dan jabuka pa je tradicionalno i ove godine Svjetski dan jabuka obilježen u Medicinskoj školi Varaždin.

IMG_4271

Read more »

Categories: Nekategorizirano | Leave a comment

Treća razmjena učenika u sklopu projekta E-medice

U skolpu projekta E-medice na temu „Krioterapija“ pod vodstvom mentora  Saše Josipa Mileca, u srijedu, 01. 10.2014., uputili smo se prema Sloveniji, točnije Mariboru gdje nas je ugostila Srednja zdravstvena in kozmetična šola Maribor, na čelu s ravnateljicom Katjom Rek. Tamo su nas na prvom sastanku ljubazno i ugodno ugostili, upoznali smo ravnateljicu njihove škole, dvije učenice koje sudjeluju u projektu, Ninu i Patriciju te njihovu mentoricu Martinu Živko.

unnamed

Read more »

Categories: Nekategorizirano | Leave a comment

Promjena rasporeda

images

Dragi učenici, 

došlo je do promjene rasporeda. Novi raspored vrijedi od 02.listopada 2014. godine.

Možete ga preuzeti ovdje

 

Categories: Nekategorizirano | Leave a comment